Beoordelingen van La Cubanita Emmen

Recente recensies van La Cubanita Emmen

5 sterren na 115 reviews

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vooral de cheese cake.....En het was nog goed warm.(afhaal)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, alleen misten we twee bakjes aioli en het sausje voor bij de chorizo kroketjes.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Grote verscheidenheid en goede kwaliteit. Ontzettend vriendelijk personeel die helpt bij vragen. Zeer tevreden.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alle hapjes stuk voor stuk super lekker. En het oog wil ook wat. Alles werd netjes in bakjes aangeleverd. Goed verzorgd. We gaan zeker nog een keertje bij jullie bestellen.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd. Kwaliteit voldoende goed, maar sorry...3 spareribs met nauwelijks vlees voor 3,50 euro? 3 chorizo kroketjes voor 3,50 euro? Ik was totaal 38 euro kwijt en we hadden met 4 man echt een paar hapjes. Voor dat geld doen we dit niet weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Super snelle en vriendelijke bezorging!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is goed maar wel weinig

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechtjes! Prima hoeveelheid, goed verpakt, warme gerechtjes waren ook warm. Voor herhaling vatbaar!!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het erg lekker

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! De gefrituurde hapjes waren slap door de plastic schotel, dit was jammer.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten van al de lekkere hapjes en ze werden lekker warm en op afgesproken tijd geleverd.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en heerlijk gegeten! Gaan we zeker vaker doen!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker, en heel veel!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten Fijn dat op de sausjes stond waarvoor het was dat was echt heel fijn. Vriendelijke man ook Alleen de frietjes en kippetjes zou ik anders hebben verpakt want die waren slap geworden. Verder was het echt heel goed

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk echt genoten bedankt ook snel geleverd ๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en keurig op tijd

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vleestapas waren lekker maar de gebakken aardappelen waren donker en slap en de zoete aardappelfriet was ook wat slapjes die vonden we beide dus erg tegenvallen Verder heeft het prima gesmaakt...

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heel lekker! Stond klaar op de tijd dat we besteld hadden!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapas was heerlijk en bezorging zelfs 5 minuten eerder!! Echt een aanrader, en de cheesecake is verrukkelijk!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed geregeld. Alles was geregeld. Goed verpakt. Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alles smaakte prima en was nog goed warm. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer gegeten van la cubanita. En we moeten zeggen echt voor herhaling vatbaar. We hebben echt heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Warm en smaakvol

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten was er keurig op de afgesproken tijd.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Nadat ik de verkeerde tijd had ingevoerd bij m'n bestelling werd er goed mee gedacht. Bestelling kon 3 uur later, warm, opgehaald worden. Heerlijk gegeten!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was wel lekker maar veel ervan was gefrituurd en daar houd ik niet zo van.. Dat wat niet gefrituurd was Was erg ekker. De service was prima...

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit, heerlijke gerechten met fijne sausjes! Bezorging was zelfs eerder dan aangegeven. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Alles goed en netjes verpakt met stickers op de sausjes voor welk gerechtje het is.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Had iets warmer gemogen. We wonen bijna naast het afhaalpunt en het eten was niet meer volledig warm. Was alsnog heerlijk.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goed verpakt zodat het thuis ook nog warm was, goede porties. Toch nog iets speciaal met de verjaardag kunnen doen zo. :) Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, blijft goed warm ivm afhaal en was optijd klaar.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, voor herhaling vatbaar

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van de afgehaald tapas. Het was meer dan genoeg en smaakte prima!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Het was goed verpakt. Alles was nog goed warm. Moest nl dik 20 minuten rijden naar huis. Een aanrader! We gaan vaker van jullie ophaalservice gebruuk maken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat heel makkelijk en er is voldoende keuze. Tapas waren heerlijk.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles is netjes aangeleverd in schalen en was nog goed warm toen we thuis kwamen. Ik vond het jammer dat we niet uit alle gerechten konden kiezen die normaal op de kaart staan, maar begrijp dat wel.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verwerking en bezorging ging pijlsnel. Bezorgster was zeer vriendelijk en enthousiast. Het eten was lekker en alles was vers en met zorg ingepakt (keurig stickers op alle sausjes en waar ze bij hoorden). Enige nadeel: de warme hapjes waren niet warm (beetje afkoeling is logisch, maar dit was tegen koud aan en moest even weer in de oven).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte prima!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Allemaal even lekker. Aanrader! Vergeet ook vooral niet om de cheeseburger te bestellen!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed verzorgd en het eten was heerlijk! Netjes op de sausjes erbij gezet wat het was, top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Alleen jammer dat we de verkeerde bestelling hebben gekregen

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer ontzettend lekker!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren met vrienden virtueel uit eten geweest. Wij bij ons thuis en en hun ook gewoon eigen huis. Het eten is is bij ons beide op bijna dezelfde tijd thuis bezorgd, echt super service!!! Het eten was ook heerlijk!!!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles super! Het bezorgde eten was Lekker, warm en op tijd! Personeel erg vriendelijk!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was fantastisch! We hebben er echt van genoten !

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag heerlijk tapas afgehaald! Na 20-25 minuten rijden was het nog steeds warm bij thuis komt. Echt heerlijk en goed verpakt. Zeker een aanrader :)

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Super service

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, top.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, heerlijk gegeten.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was net zo goed voor elkaar als in het restaurant! We hopen wel dat jullie binnenkort weer open mogen.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer afgehaald. De Tapasbox met brood was erg lekker. Ik ga het zeker weer eens een keer doen.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten! Dikke 5 sterren waard

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet erg warm. Minder grote porties dan je in het restaurant vรณรณr de Corona-crisis kreeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten & netjes verpakt. Klantvriendelijk en we komen zeker weer om tapas op te halen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk ! Was goed ingepakt zodat het thuis ook nog super warm was , en de portie waren goed!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van a tot z gewoon goed, doen we vaker.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas vonden we de hapjes matig. Alles was wel goed verpakt. En nog warm dus dat was perfect. We vonden de smaak gewoon niet spectaculair.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was keurig voor elkaar en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was echt uitstekend! Wat niet goed duidelijk was dat jullie in bregje zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, echter veel bakjes โ€”โ€”> veel afval. Dat kan wel anders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Wij gaan zeker weer een keer bestellen of daar eten als het weer mag. De bakjes zijn wat poreus want olie lekt er door heen maar het bleef wel warm.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Again prima in orde. We hebben wel.gelachen om de vele aioli die ik er bij had besteld. Dit te samen met de andere sausjes, zorgde voor een tafel vol.saus wat uiteraard niet op kwam๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, t was allemaal keurig verzorgd: op de sausbakjes stond precies bij welk gerecht t hoorde en zelfs natte servetten waren erbij. Daar mochten er wel een paar extra van bij zijn, maar dat is meer om toch nog een kleintje puntje van verbetering te noemen! En ik miste de heerlijke dadels met spek op t menu? Of zitten die er een volgende keer bij? Verder niets aan veranderen: hartstikke goed zo! Wij komen zeker nog een keer weer afhalen!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde, smaakte goed, was goed warm nog, en meer dan voldoende! Voor herhaling vatbaar!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis genoten van jullie tapas!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker,voor herhaling vatbaar!!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! Gaan het zeker nog een keer bestellen ๐Ÿ˜‹

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Wat ook netjes was dat ik per ongeluk vergeten was om de afhaaltijd aan te passen en dit alsnog via Messenger heb aan kunnen passen. Wel was de carpaccio heel erg koud, dat was wel jammer. Leek net alof het zo uit de vriezer kwam

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en super service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was genieten! Voelde echt weer als uit eten gaan en ook goede hoeveelheden. Dank!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en nog goed warm toen we thuis kwamen net buiten Emmen!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben voor het eerst gerechten opgehaald en het was heerlijk. Een aanrader! Zodra het weer mogelijk is gaan we zeer zeker een keer reserveren, dan is de kwaliteit nog beter omdat de gerechten dan warmer zijn. Nu door vervoer helaas wat afgekoeld, maar nogmaals, de smaak is heerlijk!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekkere gerechtjes. Kleine verbeterpunt, dessert was niet geheel compleet.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Producten zijn precies op de afgesproken afhaaltijd klaar, dus de warme gerechten zijn ook nog lekker warm. De keuze voor gerechten in de tapasbox voor koude gerechten is wat mager. Wij hebben daarom ook voor losse koude gerechten gekozen. Kwaliteit van de producten is prima!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen en afhalen is prima geregeld. En de tapas was heerlijk! Dit is zeker geschikt voor herhaling. Toch nog een aandachtspuntje? Sausjes waren netjes benoemd, maar ik kon de verschillende kroketjes niet meer onderscheiden.๐Ÿ˜Š

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardappelen te zwart, hamburgers week en licht, gehaktballetjes niet aanwezig, spare ribs geen smaak. Veel te veel afval.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, helaas kregen we maar 3 zalm broodjes en maar 3 kipkuifjes, jammer want zelfs mijn kieskeurige kids waren aan het smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, ondanks dat de bestelling niet alle gerechten bevatte die wij hadden besteld . Ik denk dat er bestellingen waren verwisseld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas en vriendelijke ontvangst.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was ontzettend lekker. Ik ben dol op tapas. Fijn dat het in deze tijd ook thuis kan. Erg van genoten

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

gelet op de grootte van de porties is de prijs best pittig te noemen. Als je met 2 personen van een schaal eet is het moeilijk delen, 3 kleine kroketjes en 3 spareribjes als je ze midden door snijd blijft er niks meer over.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top gedaan. Het eten was super lekker, ik moest even wachten, maar dat lag aan mij. Ik was iets te vroeg. Het aanwezige personeel was vriendelijk en aardig. De zaak was bijzonder goed corona proof ingericht met een duidelijk aangegeven looproute. Niks dan complimenten voor deze zaak. Super. Dit gaan we zeker vaker doen en ik beveel deze zaak dan ook zeker aan bij anderen!

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor alle complimenten. Fijn weekend!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online eten besteld. Bestelling stond op de afgesproken tijd klaar. Goede hoeveelheid en bovenal lekker eten. Eten was goed verpakt, waardoor het warm aan kwam thuis. Goede service in deze tijd

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We mistte 2 carpaccio. Achter aan gebeld. Geld zou terug geboekt worden maar tot nu toe nog niks weer gehoord. Het eten was verder wel top!

Reactie van La Cubanita:Goedemiddag, excuses dat we ze vergeten zijn in het tasje te doen. U krijgt via Sitedish binnen 2 werkdagen het geld teruggestort. Ivm 5 mei, kan dit misschien een dag langer duren misschien. Nogmaals sorry en we gaan hier zeker beter op letten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg weinig eten in verhouding met de prijs. Ook is er product vergeten, werden achteraf gebeld dat het niet in de tas zat, toen we het al opgehaald hadden. En tussen de kaas kroketjes zat 1 garnalenkroket terwijl die gene vegetarisch is.

Reactie van La Cubanita:Excuses dat het niet helemaal goed gegaan is. U krijgt binnen 2 werkdagen via Sitedish het geld van het ontbrekende teruggestort op uw rekening. De hoeveelheid staat altijd aangegeven op het plaatje op de site. We gaan op de kroketjes extra goed letten, dat ze niet door elkaar komen. Nogmaals sorry voor het ongemak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechtjes! Ik kan niet wachten om straks bij jullie in het restaurant te komen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was wel prima, maar werd onvolledig geleverd. Na telefonisch contact over de missende tapa in de box werd gezegd dat we volgende keer het er maar bij moesten zeggen. Geen goeie oplossing. Er werd nog een tweede keer gebeld over of wij niet het middelste bakje bedoelden, en of ze het eventueel na konden brengen. Dat leek mij een goeie oplossing, maar de toen ik aangaf in de rietlanden te wonen werd hier verder niet meer over gepraat. Er zou savonds nog teruggebeld worden voor een andere oplossing, maar er is geen contact meer met mij opgenomen. Jammer en een gemiste kans!

Reactie van La Cubanita:Wat vervelend dat het zo gelopen is. U krijgt het geld van de ontbrekende tapa teruggestort binnen 2 werkdagen via Sitedish. Excuses dat we het niet na konden brengen, aangezien we niet aan bezorgen doen en geen tijd hadden ivm de drukte en niet bekend was welke miste. We gaan hier in het gevolg zeker goed op letten. Nogmaals excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wachten duurde lang.. en weinig eten voor de prijs.

Reactie van La Cubanita:Goedemiddag, Omdat we net begonnen zijn met afhalen, is het voor ons ook even wennen om iedereen snel te kunnen voorzien. Zeker omdat de meesten tussen 17.00 en 19.00 uur hun eten willen. We proberen dit online zo goed mogelijk te sturen, maar het blijft (vooral weekends) erg druk. Voor ons natuurlijk super fijn ivm de sluiting, maar voor gasten misschien vervelend om te wachten. Hopelijk mogen we snel weer open. De hoeveelheid van de tapa kunt u op de foto's zien en dit zijn ook de porties die u krijgt. Hopelijk tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De tapas was fantastisch lekker. Mjum. Voor herhaling vatbaar. Maar wel zonder brood.Het brood was droog.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De site werkt goed, makkelijk in te vullen. Het eten was goed, zowel de warme als de koude tapas ๐Ÿ‘

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Wij moesten een eindje rijden naar huis, dus extra warm laten inpakken! En het was heerlijk! Wij komen, als dat weer mag, snel langs! En anders halen we het gewoon weer op!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg genoten van de afhaal service! Eten had iets warmer gemogen maar dat is een persoonlijke mening! Van ons mag de afhaal service blijven ook als de corona tijd over is! Blijf zo door gaan.

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor het doorgeven. We proberen het zo warm mogelijk mee te geven, dmv kort van tevoren bereiden en goed warm houden, maar dit blijft lastig. Gelukkig heeft het goed gesmaakt. Mvg, Team La Cubanita

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De honing-mosterdsaus was ver te zoeken bij de kip, anders 5 sterren

Reactie van La Cubanita:Bedankt voor het melden. We gaan de saus apart meegeven, zodat er zeker voldoende is dan. Mvg, Team La Cubanita

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de carpaccio bevroren. Kroketjes waren heerlijk

Reactie van La Cubanita:Excuses voor de carpaccio, dan is deze te laat gemaakt en/of te snel mee. Bedankt voor het melden, want dan gaan we hier zeker op letten. Mvg, Team La Cubanita

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt heerlijk!! Ik ga zeker weten nog een keer bestellen en afhalen en zodra het weer kan ga ik er naartoe om te eten!!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden tapas afgehaald en het was echt heerlijk! Dikke aanrader! Dat gaan we snel weer doen ๐Ÿ˜Š